SESAM academie is een maatschappelijk advies-bureau waarin ruim 75 senioren hun expertise belangeloos inzetten voor vrijwilligersorganisaties.

Zij hebben in hun werkende leven in diverse organisaties gewerkt en nemen daarvandaan veel kennis en ervaring mee. De SESAM adviseurs worden geroemd om hun deskundigheid, praktisch denkvermogen, persoonlijke inbreng, gelijkwaardige aanpak en om het echt klaren van de klus. 

SESAM, SAMEN WIJZER
SAMEN is wat de relatie kenmerkt en wat de mensen in beweging zet.
  • Samen met opdrachtgevers zoeken naar de oplossing van problemen en vraagstukken
  • Samen met specialisten, jong of oud, kennis en wijsheid inbrengen;
  • Samen verdiepen via advies, coaching, leermodules, workshops, e-learning;
  • Samen op weg naar de toekomst.
Door onze regionale en lokale verbinding kunnen wij als geen ander inspelen op vraagstukken van non-profit organisaties. De adviseurs werken met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. 

Dit zeggen onze opdrachtgevers over ons en over onze dienstverlening.

De SESAM adviseurs hebben geholpen om onze organisatie te professionaliseren en toekomstbestendiger te maken. Beide waren kundig en betrokken, maar ze waren ook sparringpartner en stonden open voor andere visies en ideeën.

lees meer...

Samenwerking K.F. Heinfonds en SESAM

K.F. Hein Fonds en SESAM werken samen op het thema vrijwilligers. Deze samenwerking houdt in dat er in 2021 een workshopreeks, met vervolgbegeleiding en advisering, wordt opgestart onder de K.F. Hein Academie vlag. 

lees meer...

Oranje Fonds project in Limburg

Het Oranje Fonds biedt vouchers voor organisatieadvies aan sociale initiatieven in Limburg. 

lees meer...
© 2015 - SESAM academie