SESAM academie is een maatschappelijk advies-bureau waarin ruim 75 senioren hun expertise belangeloos inzetten voor vrijwilligersorganisaties.

Zij hebben in hun werkende leven in diverse organisaties gewerkt en nemen daarvandaan veel kennis en ervaring mee. De SESAM adviseurs worden geroemd om hun deskundigheid, praktisch denkvermogen, persoonlijke inbreng, gelijkwaardige aanpak en om het echt klaren van de klus. 

SESAM, SAMEN WIJZER
SAMEN is wat de relatie kenmerkt en wat de mensen in beweging zet.
  • Samen met opdrachtgevers zoeken naar de oplossing van problemen en vraagstukken
  • Samen met specialisten, jong of oud, kennis en wijsheid inbrengen;
  • Samen verdiepen via advies, coaching, leermodules, workshops, e-learning;
  • Samen op weg naar de toekomst.
Door onze regionale en lokale verbinding kunnen wij als geen ander inspelen op vraagstukken van non-profit organisaties. De adviseurs werken met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. 

Agenda

lees meer...

Het 'Onze Buurt Zetje'

Met dit Zetje willen we groepen helpen die een prachtig idee hebben, maar net wat slagkracht missen om het plan goed uit te voeren.


 

lees meer...

Toekomstbestendig straatpastoraat Utrecht

Straatpastoraat Utrecht denkt na over hoe het in de toekomst zijn werk kan blijven doen voor dak- en thuislozen. SESAM adviseurs denken mee en adviseren.  

lees meer...

SESAM in beeld, jaarverslag 2020

Lees in ons jaarverslag de verhalen over de passie van SESAM adviseurs en over de dromen van verschillende organisaties die met behulp van SESAM academie gerealiseerd werden.

lees meer...
© 2015 - SESAM academie