SESAM adviseur worden

SESAM academie is steeds op zoek naar ondernemende mensen met recente werkervaring en een breed netwerk van contacten, die zich willen inzetten voor het werk van SESAM academie. Vind jij het leuk om als SESAM adviseur jouw kennis en ervaring in te zetten voor maatschappelijke - en vrijwilligersorganisaties?

Wat wij vragen:

Wat wij bieden:

Condities:

Heb je interesse? Meld je dan aan voor een van onze informatiebijeenkomsten via info@sesamacademie.nl 
Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de coördinator van de regio waarin je woont. In het belang van een optimale regionale spreiding zijn wij op dit moment met name op zoek naar kandidaten uit Friesland, West-Brabant, Zeeland, Limburg.


SESAM adviseurs
SESAM adviseurs zijn professionals van 55 jaar en ouder. Zij zetten hun kennis en ervaring belangeloos in om maatschappelijke -  en vrijwilligersorganisaties en hun besturen te ondersteunen en/of  feedback te geven bij organisatievraagstukken. Zij  hebben een academisch werk- en denkniveau (HBO/WO) en hebben hun loopbaan (geheel of grotendeels) beëindigd. Zij hebben belangstelling voor en ervaring op een breed terrein van advisering en ondersteuning inzake organisatorische en bestuurlijke vraagstukken.  

Werkterrein SESAM adviseur
De vragen komen van maatschappelijke organisaties waar meestal vrijwilligers actief zijn, erkende verenigingen of stichtingen zonder winstoogmerk, sociale ondernemingen of burgerinitiatieven. Dit kan zijn op het gebied van beleid en strategie, marketing, organisatie, communicatie, vrijwilligersbeleid, fondsenwerving, maar ook conflicthantering of het inrichten van de financiële organisatie.

  • Eerste lesdag

  • Leergang 2019

  • Leergang 2018

  • Leergang 2017

  • City Safari workshop